Quina Feinada!

Quina Feinada!

16,50 11,00

Producto caducado

Agotado

Fully Commited


Espectáculo en Catalán.

Categoría: Etiquetas: , Localidad: Palma de Mallorca Provincia: Islas Baleares | Palma de Mallorca Fecha: 27/03/2020 al 29/03/2020

Descripción

Del 27 al 29 de marzo de 2020. Trui Augusta Club Aficine de Palma de Mallorca.

Entradas ubicadas en PATIO, Filas 4 y 5 (la ubicación exacta no se sabe hasta el momento del canje del cupón). Todas las entradas compradas en un mismo proceso de compra van en asientos correlativos.

Compra tus entradas de teatro en La Descontadora.

Quina feinada!’: torna al Versus l’èxit de Broadway dirigit per Ventura Pons

Si el setembre passat us vau perdre el muntatge teatral Quina feinada!, ara teniu una nova oportunitat de veure un espectacle que va ser un èxit a Broadway i que posa en comú els talents de Roger Pera i el director Ventura Pons.

I és que els inicis de Ventura Pons no van ser en el cinema, sinó en el teatre, on des de finals dels anys 60 va dirigir més d’una vintena de muntatges. Hi torna al Versus Glòries, del 20 de desembre al 13 de gener, amb Quina feinada!, versió catalana d’un èxit de Broadway que es titulava originalment Fully Committed i que va escriure el 2016 la dramaturga Becky Mode.

L’interpreta Roger Pera en una actuació que, més que un tour de force, és un autèntic treball d’orfebreria teatral, ja que el protagonista i únic intèrpret de la peça representa ell solet més d’una vintena de personatges diferents.

I és que tot passa a la recepció d’un restaurant de moda de Manhattan on un actor en atur es veu obligat a guanyar-se les garrofes atenent les reserves i parlant amb els molt selectes i sofisticats clients que el truquen. En un clima frenètic, Pera farà el paper del telefonista que recull les reserves, però també els de tota mena d’interlocutors: des del japonès que no parla idiomes als clients més exigents i pesats. Tot, mentre espera una trucada d’un gran teatre que li ha de fer una prova i atén les trucades que li fa el seu pare.

Un muntatge divertidíssim que ha triomfat a Broadway però que, en la versió catalana, adapta les situacions a la nostra realitat. Si el voleu veure, aneu comprant les entrades però, abans, consulteu el web de la sala Versus Glòries.

 

  • Recibirás al email la confirmación de compra junto con el cupón.
  • Para canjearlo debes presentarlo impreso en la taquilla el mismo día del evento, desde 1 hora antes, hasta el inicio de la actuación. Imprescindible presentar el cupón impreso.
  • Entradas ubicadas en PATIO.
  • No se admiten devoluciones.
  • Compra máxima de 10 cupones por proceso de compra hasta agotar existencias.

Consulta nuestra agenda de Palma de Mallorca.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Solo los usuarios registrados que hayan comprado este producto pueden hacer una valoración.

Ir a Arriba